Home Servicii
PDF Imprimare Email

1. IMPLEMENTARE SISTEME DE MANAGEMENT ISO

CC&A® este prezenta la nivel national atat prin reprezentanti comerciali cat si specialisti in implementarea de sisteme de management: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, HACCP, ISO 17025, ISO 15189, ISO 27001, ISO/TS 16949.

2. CONSULTANTA IN VEDEREA CERTIFICARII DE PRODUS - APLICAREA MARCAJULUI CE

Compania de Consultanta si Audit Srl va ofera consultanta in vederea Certificarii de Produs - aplicarii Marcajului CE. In conformitate cu directivele UE, pentru orice firma care doreste sa comercializaze produse in UE, marcarea CE este obligatorie.

3. CURSURI

Compania de Consultanta si Audit Srl organizeaza instruiri pentru formarea auditorilor interni ai sistemelor internationale de management.

Certificatul de Auditor Intern confera competenta persoanelor care il detin in a efectua audituri interne ale sistemelor de management. Auditurile interne au ca scop evaluarea sistemului, a actiunilor corective sau de imbunatatire necesare, in cadrul propriei organizatii, fiind denumite si audituri de prima parte (first-part audits).

 Cerere ISO

Va rugam sa completati 
FORMULARUL ONLINE

Marca Inregistrata

CC&A este marca inregistrata a Compania de Consultanta si Audit Srl Cluj-Napoca. Utilizarea in orice fel a marcii CC&A este strict interzisa.

Va Recomandam

International Organization for Standardization iso.org
ASRO asro.ro
ACC Romania accromania.ro